Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palvelut

» 040 522 5957

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palvelut

» 040 522 5957

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palvelut

» 040 522 5957

Terveys ja hyvinvointi Järvenpäässä

Hierontapalvelujen lisäksi tarjoamme myös muita terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita Järvenpäässä. Haluamme auttaa asiakkaitamme selvittämään, miten henkilökohtaista hyvinvointia voisi parantaa.

Tietoisuus omasta kehosta

Terveys ja hyvinvointi ovat jokaisen kohdalla erittäin yksilöllisiä. Haluamme auttaa asiakkaitamme saamaan lisätietoa omasta kehostaan ja sitä kautta suunnata apua mahdollisiin ongelmakohtiin. Mitä enemmän meillä on tietoa omasta kehostamme, sitä helpommin voimme vaikuttaa omaan hyvinvointiimme.

Kauneus ja terveys kulkevat käsi kädessä

Kun terveys ja hyvinvointi ovat kunnossa, se näkyy usein myös ulospäin. Tarjoamme asiakkaillemme kasvohoitoiltoja, mikä on loistava tapa saattaa ystävät yhteen mukavan illan merkeissä. Kasvojenhoito on kaikkia naisia yhdistävä yhteinen asia ja mikä olisikaan parempi idea polttariporukan, työkavereiden tai tyttöjen hyvinvointi-iltaan.

Järjestä ystävillesi tai työporukalle mukava ilta yhdessä, ota yhteyttä!

Kattava valikoima hyvinvointituotteita

Tarjoamme laajan valikoiman sekä sisäisesti että ulkoisesti käytettäviä hyvinvointituotteita. Meiltä saat myös lahjakortit, joilla lahjoitat hyvää oloa lähimmäisellesi. Maksutapoina käyvät korttimaksu ja käteinen.

Tutustu hinnastoomme!

Hyvinvointi ja ravinto käsi kädessä

Hyvinvointiin liitetään terveellinen, säännöllinen ruokailu, riittävä liikunta, rentoutuminen ja riittävä, hyvälaatuinen uni. Entäpä, jos jossain osa-alueessa on selkeästi vajetta tai ravinto on liian yksipuolista vaikka söisikin riittävän paljon ja hyvällä ruokarytmillä?

Kuinka voisimme täydentää näitä vajaiksi jääviä ”aukkoja”?

Ravinnon osalta on ehkä helpompaa tehdä muutoksia kuin esim. unen kannalta. Me itse tiedämme, syömmekö vaikkapa kuituja tarpeeksi (kasviksia, hedelmiä, marjoja suositus yht. 500-800 g/pvä), tai jääkö hyvät rasvat saamatta tai liian vähäisiksi (esim. rasvainen kala, pähkinät, omega3-öljy jne). Miten on proteiinien laita (liha,kana, kala ym.), entäpä erilaiset suojaravintoaineet, saammeko niitä ravinnosta?

Vitamiineista C- ja D-vitamiinit ovat yleisimpiä ja käytetyimpiä. Hyvä immuniteetti on tärkeä asia!

Jos emme osaa ruokavaliomme riittävää saantia arvioida, niin olemmeko uupuneita, väsyneitä tai usein puolustuskyky on heikko, liikkuvia flunssaviruksia vastaan? Suolisto saattaa toimia epäsäännöllisesti tai ovatko ”mahanpurut” riesana. Näistä voisi jo jotain päätellä, ”tartteisko tehdä jotain” oman hyvinvoinnin eteen?

Kaikki lähtee hyvästä, monipuolisesta ruoasta, sen laadun parantamisesta ja jota voi lisäksi täydentää esim. erilaisilla ravintolisillä. Juuri niitä ”aukkoja”, joita kenties huomaat ravintoosi jäävän. Kasvissyöjillä ja vegaaneilla on erilainen ”haaste” saada perusruoasta kaikki tarvittava. Myös vegaanisia, gluteenittomia ja laktoosittomia tuotteita on paljon tarjolla. Ruokailu on aina ykkösenä! Täydennys on sitä ”plussaa”, luonnollisella tavalla.

Stressin lievittämiseen ja rentoutumiseen on palvelutarjonnassani useita hoitovaihtoehtoja. Kaikkea sopivasti yhdessä, on optimaalinen kokonaisuus, alkuun viitaten.

Hyvää vointia sinulle! Voinko auttaa?

Tutustu ihaniin hyvinvointituotteisiimme ja tilaa kätevästi netistä.

Siirry verkkokauppaan! Terveys ja Hyvinvointi