Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palvelut

» 040 522 5957

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palvelut

» 040 522 5957

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palvelut

» 040 522 5957

Terveys ja hyvinvointi Järvenpäässä

Hierontapalvelujen lisäksi tarjoamme myös muita terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita Järvenpäässä. Haluamme auttaa asiakkaitamme selvittämään, miten henkilökohtaista hyvinvointia voisi parantaa.

Tietoisuus omasta kehosta

Terveys ja hyvinvointi ovat jokaisen kohdalla erittäin yksilöllisiä. Haluamme auttaa asiakkaitamme saamaan lisätietoa omasta kehostaan ja sitä kautta suunnata apua mahdollisiin ongelmakohtiin. Mitä enemmän meillä on tietoa omasta kehostamme, sitä helpommin voimme vaikuttaa omaan hyvinvointiimme.

Kauneus ja terveys kulkevat käsi kädessä

Kun terveys ja hyvinvointi ovat kunnossa, se näkyy usein myös ulospäin. Tarjoamme asiakkaillemme kasvohoitoiltoja, mikä on loistava tapa saattaa ystävät yhteen mukavan illan merkeissä. Kasvojenhoito on kaikkia naisia yhdistävä yhteinen asia ja mikä olisikaan parempi idea polttariporukan, työkavereiden tai tyttöjen hyvinvointi-iltaan.

Järjestä ystävillesi tai työporukalle mukava ilta yhdessä, ota yhteyttä!

Kattava valikoima hyvinvointituotteita

Tarjoamme laajan valikoiman sekä sisäisesti että ulkoisesti käytettäviä hyvinvointituotteita. Meiltä saat myös lahjakortit, joilla lahjoitat hyvää oloa lähimmäisellesi. Maksutapoina käyvät korttimaksu ja käteinen.

Tutustu hinnastoomme!

Tutustu ihaniin hyvinvointituotteisiimme ja tilaa kätevästi netistä.

Siirry verkkokauppaan! Terveys ja Hyvinvointi